Buitengewoon huis

€ 729.000

Wielewaalstraat 11, Grobbendonk
 • Kamers 4
 • Oppervlakte 295 m²
 • Badkamers 2
 • Terras 2

Buitengewoon huis te Grobbendonk

RUIME TIJDLOZE VILLA RESIDENTIEEL GELEGEN OMGEVEN DOOR GROEN EN RUST

Beschrijving: Deze uniek gelegen villa is momenteel ingedeeld in 2 wooneenheden, een volledig afgescheiden appartement van ca. 80m² geeft de  mogelijkheid de woning als zorgwoning of kangoeroewoning te gebruiken. In 1993 werd de woning onderworpen aan een grondige renovatie, het dak werd vernieuwd, een groot deel van de ramen werd vervangen en ook alle leefruimtes werden grondig onder handen genomen. Sinds 2018 wordt de woning verwarmd op gas, het appartement en de woning zitten op een apart circuit.    
Via een automatische poort betreden we de mooie tuin die volledig is omheind en werd door de jaren heen perfect onderhouden, net zoals de rest van het eigendom. Op het eigendom vinden we een ruime carport met tuinberging, achter de woning is het verwarmd zwembad gelegen met poolhouse die volledig is ingericht met sauna, douche en toilet. Aan beide zijden van de woning zijn terrassen voorzien die u op elk moment van de dag kunnen doen genieten van zon en rust.

Indeling: De centrale inkomhal met gastentoilet en vestiairekast splitst de villa op in de 2 wooneenheden. Het eerste woongedeelte bestaat uit drie niveau's die momenteel dienst doen als bureau, apart salon en eetruimte. De grote ramen geven een prachtig uitzicht op de tuin. Aansluitend vinden we de volledig ingerichte keuken met ontbijtgedeelte en een groot terras. Via een nachthal met grote ingemaakte kasten bereiken we de twee grote slaapkamers met elks een aparte badkamer. Aan de andere zijde van de woning is het appartement gelegen dat bestaat uit een ruime leefruimte, 1 slaapkamer, keuken en badkamer. Naar indeling bestaan hier nog diverse mogelijkheden. De grote garage onder het appartement is voorzien van een praktische wasberging.

Vg, Wp, Gmo, Gvkr, Gvv EPC 359 kWh/m²jaar
 1. Financieel

  Prijs:
  € 729.000
  Referentie:
  4275712
 2. Algemeen

  Bouwjaar:
  1970
  Bebouwing:
  Open
  Tuin:
  Ja
  Garage:
  Ja
  Garages:
  2
 3. Afmetingen

  Grondoppervlakte:
  3.918 m²
  Bewoonbare oppervlakte:
  295 m²
 4. Indeling

  Woonkamer:
  70 m²
  Keuken:
  16 m²
  Slaapkamer 1:
  19 m²
  Slaapkamer 2:
  10 m²
  Slaapkamer 3:
  10 m²
  Slaapkamer 4:
  16 m²
  Badkamer:
  (alle comfort)
  Wasplaats:
  Ja
 5. Energie

  EPC:
  359
  Ramen:
  Aluminium
  Elektriciteitskeuring:
  Ja, niet conform
  Type verwarming:
  Gas
  Verwarming:
  Individueel
 6. Ruimtelijke ordening

  Bestemming:
  Woonpark
  Bouwvergunning:
  Ja
  Dagvaarding:
  Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
  Verkavelingsvergunning:
  Nee
  Voorkooprecht:
  Nee

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon