Hoeve te koop € 1.170.000

Boeretangsedreef 98 2480 Dessel 3 2 400 m² 17.930 m² 1

Beschrijving

Prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve op ca. 1,8 hectare

 

Ligging: Rustig gelegen te Dessel, op korte afstand van het centrum met alle faciliteiten in de directe omgeving. Zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: Deze prachtige erfgoedsite is omwald door een vest en omvat een stalgebouw, een woonhuis en een karhuis. Het woon-en karhuis werden in 2000 gerestaureerd. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open haard. Aansluitend vinden we de eetkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd). Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 gelijkvloers. De woning beschikt verder over 2 badkamers. Het authentieke houtwerk werd prachtig gerestaureerd en behouden. Het karhuis doet dienst als zeer ruime garage.

Het voormalige stalgebouw werd in 1993 volledig gerestaureerd en ingericht als feestzaal. Het reusachtige dakgebinte werd daarbij volledig in oorspronkelijke staat hersteld. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste, professionele keuken, een ruime koelcel, nette sanitaire installaties en een grote bar, met tapkranen en koelkasten. De feestzaal heeft een maximum capaciteit van 220 personen. Zeer praktisch is de ruime privé parking, deze biedt plaats voor 150 wagens.

 

Kortom een uniek landgoed in zeer goede staat.

 

Bijzonderheden:

EPC: 312 kWh/m² Elektriciteit conform CV op gas Erfgoed

Ag,vg,Gvv,Gmo,Gvv

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Roosbroeck Jannes E: jannes@heylenvastgoed.be