Hoeve te koop € 745.000

Wiekevorstsesteenweg 5 2220 Heist-op-den-Berg 4 2 385 m² 7.000 m² 8.524 m² 26 m²

Beschrijving

Prachtige hoeve, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en behoud van enkele authentieke elementen. 4 slaapkamers, 2 badkamers en een naastliggende polyvalente ruimte van maar liefst 90m² met mezanine. Naastliggend de mogelijkheid om 1 of 2
bouwgronden bij aan te kopen.
Perfect onderhouden, voorzien van alle comfort, op een domein van 8524m²! Geschikt voor paardenliefhebbers!

Ligging: Gunstig gelegen nabij centrum Heist-op-den-Berg en Hulshout en met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten.

Indeling: 
Gelijkvloers woning: inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open keuken en veranda, wasplaats, slaapkamer met douchekamer (nog af te werken). 
Eerste verdieping woning: 3 slaapkamers, badkamer, toilet.
Polyvalent bijgebouw: Technische ruimte, wasplaats, open atelier met mezanine, toilet.

Omschrijving: Deze prachtige hoeve werd volledig gerenoveerd in 2012 met kwaliteitsvolle materialen en behoud van enkele authentieke elementen. De laatste details dienen nog verder afgewerkt te worden.

Het volledige gelijkvloers, is gericht op de aangelegde tuin en geniet door de grote raampartijen de hele dag door van overvloedige lichtinval. Op het gelijkvloers treft men een gezellige zithoek met aansluitend de open keuken dewelke voorvloeit in de veranda. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de wasplaats.
Tevens is er een slaapkamer, voorzien van douchekamer (nog af te werken) op de gelijkvloerse verdieping.
Via de traphal bereikt men de verdieping met zijn 3 slaapkamers en badkamer.
De naastliggende polyvalente ruimte biedt heel wat mogelijkheden! Dankzij de open ruimte, de mezanine, het loftgevoel, de sanitaire voorzienigen, kan dit dienst doen als werkatelier, bureauruimte, kangoeroewoning,...
Buiten geniet men van alle rust en privacy van de mooie, grote tuin met zicht op de achterliggende weilanden. 

Heb je toch nog nood aan nog meer buitenruimte, dan geniet je de mogelijkheid om de naastliggende bouwgronden mee aan te kopen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hieromtrent.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van den Broeck Femke E: femke@heylenvastgoed.be T: 0468/25.83.98