Huis te koop € 624.000

Strepestraat 27 2235 Hulshout 4 2 320 m² 600 m² 980 m²

Beschrijving

Prachtige, ruime en energiezuinige woning met 3 tot 4 slaapkamers op een perceel van 980m².

Ligging: De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, op wandelafstand van school, winkels en openbaar vervoer.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open keuken, koele berging, badkamer met douche en toilet, wasplaats, dubbele inpandige garage (met toegang bergzolder). Eerste verdieping: 3 slaapkamers, dressingruimte, badkamer (nog te installeren). Tweede verdieping: Zolderruimte met mogelijkheid tot extra slaapkamer(s).

Beschrijving: Deze ruime, energiezuinige woning is gebouwd in 2014. Dankzij de ruime architectuur, de open ruimtes, de vele lichtinval, het ventilatiesysteem en de gekozen materialen is het hier aangenaam wonen. 
De ruime open inkomhal met gastentoilet is het vertrekpunt van de woning. Via de inkomhal heeft u toegang tot de grote, lichtrijke
leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en geniet een leuk zicht op het terras en de tuin. De oostgerichte tuin is volledig aangelegd, omheind en geniet een knap bijgebouw met overdekte patio.
Vanuit de keuken bereiken we de koele berging, badkamer voorzien van douche, toilet en lavabo, de wasplaats en de dubbele inpandige garage. In de garage kan u via een trapluik de bergzolder bereiken, alsook heeft u toegang tot de kruipkelder.

De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en 1 badkamer, dewelke nog af te werken is. De materialen zijn hiervoor reeds aanwezig.

Op de tweede verdieping is er nog een ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap, dewelke nog vele mogelijkheden biedt!

Extra's: Elektrische rolluiken, conforme EK, Epeil 70, zonneboiler, pre-installatie airco op de slaapkamers, regenwaterput 10.000l, alarmsysteem, ventilatie type D, ingemaakte kasten,...

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van den Broeck Femke E: femke@heylenvastgoed.be T: 0468/25.83.98