Huis te koop € 649.000

Herentalsesteenweg 74 2460 Lichtaart 3 1 615 m² 5.302 m² 1

Beschrijving

Ruime woonst met mogelijkheid voor zelfstandige activiteit gelegen op een ruim perceel in een groene en bosrijke omgeving. Gelegen langs de verbindingsweg Herentals - Lichtaart.

Ligging: gelegen langs de verbindingsweg Herentals - Lichtaart - Olen met rondom een bosrijke en groene omgeving.

Beschrijving: U betreedt de woning via de ruime oprijlaan die zich volledig afschermt van de Herentalsesteenweg. De woning is voorzien op het gelijkvloers van een bureel, grote open ruimte  met keuken en archiefruimte. Deze ruimtes lenen zich perfect voor zelfstandige activiteiten. 
Via de zijkant van de woning of via de trap vanuit het gelijkvloers is de 1e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping bevindt zich de inkomhal met wc, open keuken voorzien van alle comfort met eetkamer dewelke in verbinding staat met de ruime leefruimte en gezellige zithoek. Via de leefruimte is het terras aan de voorzijde toegangkelijk. Het terras aan de achterzijde met zicht op het bos is bereikbaar via de leefruimte. Gelegen op deze verdieping bevinden zich nog de 3 met mogelijkheid tot 4 slaapkamers en badkamer met wc, ligbad, douche en lavabo. De 2e verdieping omvat 1 grote ingerichte ruimte van +/- 187 m² waar nog tal van mogelijkheden liggen.
Verder is er nog een verwarmd binnenzwembad met sauna. De tuin biedt een oase van rust met achterliggend bos! Hier is het heerlijk vertoeven.

Extra info:
- Zelfstandige activiteiten
- Groene ligging met bos
- Veel parking
Cv op stookolie
Epc: 311 kWh/m²

Wp,ng,vg,gvv,gvkr,gmo

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Meuwes Gert E: gert@heylenvastgoed.be T: 0468/23.14.16