HEYLEN EXCLUSIEF TOT UW DIENST

Uw woning is een pareltje. Uniek door de geschiedenis, locatie of architectuur. Daarom vraagt de verkoop ervan om een specialist. Iemand die thuis is in de markt van het topsegment en de waarde van uw woning kent. Iemand die het juiste netwerk heeft en gericht prospecteert voor u. Iemand die begrijpt dat uw tijd kostbaar is en u al het werk uit handen neemt.
Dat is 100 procent Heylen exclusief. Als specialist in exclusieve eigendommen halen we voor u het maximum uit de verkoop. En we zijn uw rechterhand in het hele proces: van de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van de verkoopakte.


  • Verkoop uw prestigieuze vastgoed voor een correcte prijs.
  • Reken op een discrete, deskundige en persoonlijke begeleiding.
  • Krijg een all-indienstverlening, erop gericht u maximaal te ontzorgen

Met de knowhow van Heylen Vastgoed

Heylen exclusief is een vastgoeddienst onder de vleugels van Heylen Vastgoed. Daarmee slaat u een dubbelslag. U profiteert van het netwerk en de marktkennis van Heylen exclusief. En u krijgt er de juridische en commerciële expertise bij van 50 Heylen-medewerkers in 10 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen.

In vertrouwen

Elke woning draagt honderden mooie herinneringen. Uw huis verkopen betekent ook afscheid nemen voor u. Dat weten we bij Heylen exclusief als geen ander. Daarom krijgt u een heel persoonlijke en warme begeleiding. We gaan the extra mile voor u. Zo bent u er zeker van dat uw woning in goede handen is.

Vertel ons het bijzondere verhaal van úw woning. Daarmee gaan wij aan de slag.

Gratis schatting: weet wat uw woning waard is

Uw villa, herenhuis of landgoed is anders dan de andere. Bijzonder kostbaar en gewild door de locatie, de architect of de oppervlakte. Maar kent u de exacte waarde? Die berekenen we gratis voor u. Want een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling van uw pand, marktconform en realistisch.

U krijgt een uitgebreid expertiserapport met alle troeven van uw pand. En advies om met minimale ingrepen extra waarde uit uw woning te halen. De schatting is vrijblijvend. Uiteindelijk beslist u met welke vraagprijs we naar de markt gaan. Hakte u de knoop door? Dan stippelen we een gepersonaliseerd verkooptraject uit.

Attesten en vergunningen: regelen wij voor u

Bij de verkoop van uw woning moet u aan duizend dingen denken. Maar niet wanneer u met Heylen exclusief werkt. Want wij nemen u alle administratieve rompslomp uit handen. Comfort staat centraal. Zo wint u tijd voor andere zaken.

Vastgoedmarketing: gericht en discreet

Hoe laten we kandidaat-kopers watertanden? We maken van uw exclusieve eigendom een sterk merk. Wat denkt u van een rondleiding, een uitgebreide en professionele fotoreportage en een dronevideo? Alles is mogelijk. We publiceren uw pand op onze gespecialiseerde website en lanceren een uitgebreide marketingcampagne. Samen bepalen we de communicatiestrategie.

Met vijftien jaar ervaring in de vastgoedsector beschikken we over een waardevol netwerk van potentiële kopers voor exclusief vastgoed. In alle discretie brengen we u met hen samen.
Contacteer ons