Penthouse te koop € 995.000

Grote Markt 27 0301 2000 Antwerpen 3 2 210 m² 210 m² 25 m²

Beschrijving

Exclusieve zuidgerichte duplex penthouse!
Ligging: Gelegen in het historische hart van Antwerpen met zicht op de Grote Markt, het historische stadshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Uitzonderlijke ligging met zeer vlotte verbinding naar de verschillende verbindingswegen door de 2 autostaanplaatsen, uitgevende op de Oude Beurs. 

Omschrijving: Bij het betreden van dit luxe penthouse op de 3de verdieping bent u onmiddellijk verblind door het fantastische zicht op de historische elementen van de stad Antwerpen door de verschillende raampartijen. OMvattende: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk gastentoilet, bergruimte, open woon- en eetkamer en volledig hypergeïnstalleerde keuken. Verder is er ook de master bedroom en ensuite badkamer en een kinderkamer met uitzonderlijk veel lichtinval. De verdieping bevat een uitzonderlijke leefruimte, fantastische leesruimte met zicht op het privaat dakterras
(zuid-westelijk gericht), een derde slaapkamer met eigen badkamer en nog een polyvalente zolderruimte. Tot slot zijn er nog een afzonderlijke kelder en twee autostaanplaatsen aanwezig. Heeft u een zelfstandige activiteit? De mogelijkheid bestaat een polyvalente ruimte bij te kopen die kan dienen als bureau/commerciële ruimte, ideaal voor vrij beroepers of bijzondere hobby! De geschiedenis van het gebouw loopt samen met de geschiedenis van de Grote Markt – de oorspronkelijke elementen van de draag- en dakconstructie zijn 15e eeuws/de gevel en centrale trap zijn gebouwd in 1900.

Bijzonderheden: 
Kleinschalige state-of-the-art mede-eigendom
Uitstekend onderhouden en luxe afwerking
Ruime bergingsmogelijkheden
Volledig zuidgericht
Duplexverdieping
Ruim buitenterras
Voldoende parking 

Gn rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke mtrgl, Vrgng, Wche, Gn Vrkp ro, Gn vrkvlingsvrg

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Marjanne Migom E: marjanne@heylenvastgoed.be