Penthouse te koop € 575.000

Pierre Toebenteplein 3 0301 2845 Niel 2 1 170 m² 40 m²

Beschrijving

Exclusieve zuidgerichte penthouse aan het water!

Ligging: Gelegen in een residentiële woonbuurt, grenzend aan het water en op +/- 1 km van het centrum van Niel. De A12 ligt op 8 minuten rijden en op enkele minuten wandelen bevinden zich verschillende bushaltes en een supermarkt. 

Omschrijving: Bij het betreden van dit luxe penthouse op de 3de verdieping bent u onmiddellijk verblind door het fantastische vergezicht over de Rupel door de verschillende raampartijen. De gelijkvloerse verdieping beschikt over volgende indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk gastentoilet, bergruimte, open woon- en eetkamer en volledig hypergeïnstalleerde keuken. Verder is er ook de master bedroom en ensuite badkamer met regendouche. De
eerste verdieping bevat een afzonderlijk toilet, bergruimte, zolderruimte, een grote overloop die kan dienen als extra zitruimte en een polyvalente slaapkamer. Tot slot is er nog een prachtig ruim en zuidgericht terras met vergezichten en meer dan voldoende privacy. Op de ondergrondse verdieping bevindt zich een autostaanplaats, gemeenschappelijke fietsenstalling en een afzonderlijke kelderberging. 

Bijzonderheden: 
Kleinschalige mede-eigendom
Uitstekende ligging tussen Antwerpen en Brussel
Uitstekend onderhouden
Autostaanplaats bij aan te kopen

Luxe afwerking
Ruime bergingsmogelijkheden

Grote inbouwkasten
Volledig zuidgericht
Duplexverdieping
Zeer ruim buitenterras
Bezoekersparking

Groene omgeving

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Marjanne Migom E: marjanne@heylenvastgoed.be