Villa te koop € 842.000

Koningin Astridlaan 91 2550 Kontich 4 3 420 m² 1.050 m² 1

Beschrijving

Prachtige kasteelvilla voorzien van 4 slaapkamers, 3 badkamers, garage en souterrain met mogelijkheden op een perceel van 1.050m²!

Ligging: De woning is gelegen op toplocatie te Kontich, uiterst centraal met nabij grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Indeling: Inkomhal, vestiaire, gastentoilet, keuken, eetkamer, leefruimte, wasplaats, logeerkamer, traphal, masterbedroom met badkamer, 3 slaapkamers met 2 badkamers en mezzanines, souterrain met garage en technische ruimte, aangelegde tuin met terras en riante oprit! 

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet die uitgeeft op de volledige vernieuwde open keuken (volledig geïnstalleerd) met kwalitatieve toestellen die toegang biedt tot de prachtige lichtrijke leefruimte op parket voorzien van inzethaard en de eetkamer. Achteraan de leefruimte treffen we wasplaats en de logeerkamer. Voorts op de verdieping komen we aan de majestueuze masterbedroom met aparte badkamer voorzien van alle comfort, de 3 overige slaapkamers met 2 badkamers en gezellige mezzanines die het een kasteelkarakter geven. Op de beneden verdieping treffen we het souterrain wat tal van mogelijkheden biedt door de meerdere kamers en de garage. De tuin is prachtig aangelegd met een oprit en een achterliggend volledig vernieuwd terras in arduin.

Kortom: Prachtige droomvilla met tal van mogelijkheden op toplocatie te Kontich! 

Extra-info:

- vernieuwde brander (HR) condenstatie 2017
- vernieuwd terras (arduin)
- dubbele beglazing (aluminium)
- EK-conform

EPC: 281kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Laenen Thomas E: thomas@heylenvastgoed.be T: 0476821493