Villa te koop € 1.480.000

Overwijs 74 2260 Westerlo 5 2 586 m² 2.476 m² 1

Beschrijving

Schitterende landelijke villa te Westerlo.

Westerlo heeft de bijnaam Parel van de Kempen onder andere te danken aan het grote aanbod van groen. Op enkele honderden meters van het marktplein ligt een natuurgebied van 127 ha groot waar men in elk seizoen kan genieten van de aangename boslucht en de wisselende seizoenen. Deze prachtige villa ligt dan ook op wandelafstand van de schitterende locatie "De Ster" en heeft zicht op een boomgaard.

Ligging: Deze exclusieve woning is gelegen in een rustige straat en is volledig omheind waardoor privacy en rust worden gegarandeerd. De centrale ligging van Westerlo biedt een goede verbinding naar omliggende gemeenten en de oprit van de snelweg is slechts enkele minuten verwijderd. Westerlo heeft tevens een ruim aanbod aan winkels, scholen, restaurants, sportfaciliteiten, ... . De woning dateert van 2001 en onderging een metamorfose in 2016 waarbij het interieur een landelijk strakke uitstraling kreeg. 

Indeling: Via een houten dubbele koetspoort komt u in de imposante inkomhal die uitzicht geeft over de mooi aangelegde en volgroeide tuin. De inkomhal splitst de woning als het ware in 2 gedeelten. Het linker gedeelte geeft toegang tot een gang met enerzijds de toegangsdeur tot de kelderverdieping en anderzijds tot het gastentoilet met wastafelmeubel. Verder biedt dit gedeelte een ruime en hyper-geïnstalleerde keuken met

eiland, een aparte eetkamer met zicht over de tuin, een berging met maatkasten, een wasplaats met maatkasten, een winterkamer of orangerie en een dubbele inpandige garage met elektrische poorten. Het rechter gedeelte van de woning omvat een tussenkamer met trap naar de verdieping, een gezellige zitkamer, een tweede eetkamer en een schitterende polyvalente kamer met barmeubel. Naast het woongedeelte is er een praktijkgedeelte met onder andere een wachtzaal welke bereikbaar is via een aparte zij-ingang en een kantoorruimte of praktijkruimte. Via de traphal komen we in een tussenkamer die het nachtgedeelte opnieuw opsplitst in een master gedeelte en een kindergedeelte. Het mastergedeelte omvat een riante slaapkamer, dressing en ruime badkamer met dubbel wastafelmeubel, ligbad, douche, toilet en infraroodsauna. Het "kinderslaapgedeelte" omvat een ruime nachthal met toilet en wastafelmeubel, een badkamer met ligbad en wastafel, 3 slaapkamers waarvan twee met dressing en een strijkkamer of kleine slaapkamer. Alle kinderkamers zijn voorzien van maatkasten en bureau. Tot slot is de  zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap die kan benutten naar eigen behoefte. De volledig aangelegde tuin met zwembad, poolhouse en diverse terrassen maken het geheel compleet. Wie de stress van het bouwen van een droomhuis wil vermijden, is hier aan het juiste adres!

EPC: 208 kWh/m²/jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv


Pandgegevens

Uw contactpersoon

Steijlen Bjorn E: bjorn@heylenvastgoed.be T: 0468/26.98.44