Waarom een gratis schatting van uw woning bij Heylen Exclusief?

Wanneer u uw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van uw huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Exclusief een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren. Waarom uw huis laten schatten bij Heylen Exclusief? Lees verder!

Meeste kans tot verkoop door ons uitgebreide netwerk

Vraag een gratis schatting van uw woning aan en besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces. Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers. De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw pand natuurlijk.

Altijd vrijblijvend en persoonlijk advies

Wij komen bij u langs voor een gratis schatting van uw woning en overlopen samen met u de Heylen Exclusief methode. We bekijken samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de gratis schatting van uw woning.

Ondersteuning in juridische expertise

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 8 medewerkers die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen.

22 kantoren, altijd een bij u in de buurt

Kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. In de plaatsen Antwerpen, Brasschaat - ons flagshipkantoor voor Heylen Exclusief - Deurne, Ekeren, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Lier, Malle, Mechelen, Mortsel, Turnhout, Sint-Niklaas, Lommel, Zoersel, Genk, Hasselt en Dendermonde. Dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: 22 open kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen met de gratis schatting van uw huis.

Exclusief netwerk en aanbod in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen

Met meer dan 200 medewerkers wil dat niet alleen zeggen dat er steeds iemand voor u beschikbaar is, maar ook dat onze medewerkers met hun lokale kennis een onschatbaar netwerk vormen in de provincie Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo. Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Exclusief Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context maar ook over procedures, gratis schattingen van woningen, vlotte werking, etc.

Uw eigendom altijd ingezet op meer dan 15 mediakanalen

Bij Heylen Exclusief zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, ...) en in magazines voor bijvoorbeeld Heylen Nieuwbouw en Heylen Exclusief.

Maximale zichtbaarheid via immoborden

Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven, zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat. Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

4.4
gebaseerd op 643
reviews in uw regio

Gratis schatting aanvragen

Binnen 20 seconden geregeld
 • 1
  persoonsgegevens
 • 2
  woninggegevens • Eén van onze makelaars neemt binnen één werkdag contact met u op
 • Er wordt een afspraak gemaakt om uw woning door te nemen
 • Wij komen een tweede keer bij u langs met de gratis schatting en geven toelichting
 • U besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons
Dit kunt u verwachten na het verzenden

Verkopers in uw regio geven Heylen een 4.4

De waarderingen van onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Zij vertellen eerlijk wat ze van onze samenwerkingen vonden en geven ons de kracht om nog beter service te verlenen.

E
Emiel
4.5

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis. Wij kunnen iedereen aanraden de verkoop of aankoop via Heylen Exclusief te doen. Wij kijken al uit naar het verdere verloop van de verkoop.

F
Frederik
5

Heylen Exclusief Malle, bedankt om mijn woning op zo een korte tijd te verkopen! Jazzy, zelden heb ik een makelaar zo gedreven gezien, communicatief en correct. Een plezier om mee te werken, een aanrader voor iedereen!

J
Jef
4

In combinatie met de verkoop van de zaak boden wij ook het huis te koop aan. Na enkele meetings op het kantoor in Herentals konden we zelf de eigendom verkopen en waren we ten zeerste tevreden van de logistieke steun van Pieterjan en het Heylen-team. Verkopen met steun van of via Heylen zou ik zeker aanraden.

Voorkom problemen en kies voor zekerheid met de zekerheden van Heylen Exclusief

Een schatting van uw huis en de nodige attesten & documenten, zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw woning. Om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke werkwijze van Heylen zorgt hiervoor:

 • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van uw huis
 • Uw eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
 • Professioneel beeldmateriaal om uw woning in de kijker te zetten
 • Benutten wij altijd onze ruime database van potentiële kopers
 • Begeleiden wij geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woningGratis schatting

De gratis schatting van Heylen geeft inzicht in het bepalen van de waarde van uw woning

U wilt uw eigendom verkopen? Dan is het belangrijk dat u de waarde van uw huis, appartement of grond goed kan inschatten. U vraagt gemakkelijk en geheel vrijblijvend, een gratis schatting van uw huis aan middels het formulier.

Voor deze gratis schatting komt een gespecialiseerde makelaar bij u langs, om samen de staat en achtergrond van de woning door te nemen. De gratis schatting van uw woning wordt bepaald door oppervlakte en staat van het pand, maar ook andere factoren zoals oriëntatie, de straat en omgeving, de afstand tot winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Na de gratis schatting, kunt u ook bij de afronding van uw dossier op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en ronden deze juridisch correct af. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop af te sluiten. Wij stellen onze kennis ter uwer beschikking vanaf de schatting tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Vraag snel een gratis schatting aan en ontvang het gratis schattingsverslag met toelichting.

Gratis schatting