Van onschatbare Waarde

Als specialist in exclusieve eigendommen halen we voor u het maximum uit de verkoop. En we zijn uw rechterhand in het hele proces: van de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van de verkoopakte.

Meer over Heylen Exclusief
Gericht en Discreet

Om uw bijzonder eigendom te verkopen telt het beste netwerk, niet het grootste bereik. Daarom benaderen we gericht potentiële kopers in binnen- en buitenland.

Exclusiviteit in de verf

Hoe laten we kopers watertanden? We maken van uw Exclusief eigendom een sterk merk. Wat denkt u van een rondleiding, een uitgebreide en professionele fotoreportage en een dronevideo?

Specialist in het topsegment

Heylen Exclusief zit onder de vleugels van Heylen Vastgoed. Daarmee slaat u een dubbelslag. U profiteert van het netwerk, de marktkennis en het sterke merk.

De zekerheden van
Heylen Exclusief

Met de knowhow van Heylen Vastgoed

Heylen Exclusief zit onder de vleugels van Heylen Vastgoed. Daarmee slaat u een dubbelslag. U profiteert van het netwerk, de marktkennis en het sterke merk. U krijgt juridische en commerciële expertise van meer dan 150 Heylen Vastgoed-medewerkers in 17 kantoren, verspreid over de provincies Antwerpen, Limburg en het Waasland. waarvan per kantoor enkele seniorprofielen ter beschikking staan voor Heylen Exclusief. Zo krijgt u als verkoper toegang tot een Exclusief netwerk aan financieel draagkrachtige kopers die begeleidt worden door een kwalitatieve medewerker van Heylen Exclusief. Wij onderscheiden ons door professionaliteit, gedrevenheid, discretie en marktkennis.

In vertrouwen

Elk eigendom draagt honderden mooie herinneringen. Een verkoop betekent het afsluiten van een vorig hoofdstuk. Dat weten we bij Heylen Exclusief als geen ander. Daarom krijgt u een heel persoonlijke en warme begeleiding. We gaan ‘the extra mile’ voor u. Zo bent u er zeker van dat uw Exclusief eigendom in goede handen is. Vertel ons uw bijzonder verhaal, wij zorgen voor de rest. Onze medewerkers ontzorgen u namelijk volledig van het verdere vervolg van het verkoopproces.

Staat uw eigendom binnenkort op onze website?

Erkend BIV-vastgoedmakelaar Heylen Exclusief biedt u het nodige comfort door de verkoop en verhuur van uw Exclusief eigendom te begeleiden. Wij trachten onze publicatie op een discrete manier toch voldoende visibiliteit te geven, op www.heylenexclusief.be vindt u ons aanbod van buitengewoon en uitzonderlijk vastgoed. Staat uw eigendom daar binnenkort bij? 

Wij geven u de redenen waarom!

U krijgt een waardebepaling conform de marktprijzen, juridisch advies en administratieve ondersteuning. Via ons netwerk bereiken we kopers die op zoek zijn naar een uniek pand zoals dat van u. Zo vindt uw eigendom binnen een redelijke termijn en tegen de beste voorwaarden een nieuwe eigenaar.

Met 17 kantoren, in Antwerpen, Brasschaat - ons flagshipkantoor voor Heylen Exclusief - Deurne, Ekeren, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Lier, Malle, Mechelen, Mortsel, Turnhout, Sint-Niklaas en Lommel staan we voor u klaar in de hele provincie.

Weet wat uw woning waard is

Uw villa, herenhuis of landgoed is anders dan de andere. Bijzonder kostbaar en gewild door de locatie, de architect of de oppervlakte. Maar kent u de exacte waarde? Die berekenen we gratis voor u. Want een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling van uw pand, marktconform en realistisch.

U krijgt een uitgebreid expertiserapport met alle troeven van uw pand. En advies om met minimale ingrepen extra waarde uit uw eigendom te halen.

Dit expertiserapport is vrijblijvend. Uiteindelijk beslist u met welke vraagprijs we naar de vastgoedmarkt gaan. Daarna stippelen we samen een gepersonaliseerd verkooptraject uit.

Attesten en vergunningen: regelen wij voor u

Bij de verkoop van uw eigendom moet u aan duizend dingen denken. Maar niet wanneer u met Heylen Exclusief werkt. Want wij nemen u alle administratie uit handen. Comfort staat centraal, zo wint u tijd voor andere zaken. Een bodemattest, energieprestatiecertificaat, eigendomstitel, watertoets, kadastraal plan en elektriciteitskeuring zijn enkele van de zovele attesten die wij voor u voorzien.

Waterdicht vastgoeddossier

De wetgeving legt steeds meer verplichtingen op. Daarover hoeft u zich het hoofd niet te breken. Want u krijgt van Heylen Exclusief een kant-en-klaar dossier met alle vereiste documenten, in samenwerking met uw notaris.

Eigen juridische dienst

Bij Heylen Exclusief bouwt u op een uitgebreid team van maar liefst 8 juridische experts. In een recordtempo stellen ze uw dossier samen volgens de wettelijke voorschriften en krijgt u heldere antwoorden op ingewikkelde vragen. Verwacht een no-nonsensebegeleiding: transparant, volledig en deskundig

Vastgoedmarketing: gericht en discreet

Om uw bijzonder eigendom te verkopen telt het beste netwerk, niet het grootste bereik. Daarom benaderen we gericht potentiële kopers in binnen- en buitenland. We laten hen proeven van hun leven in hun nieuwe woning, zodat ze als een blok vallen voor de charmes van uw villa, herenhuis of landgoed.

Exclusiviteit in de verf

Hoe laten we kopers watertanden? We maken van uw Exclusief eigendom een sterk merk. Wat denkt u van een rondleiding, een uitgebreide en professionele fotoreportage en een dronevideo? Alles is mogelijk. We publiceren uw eigendom op onze gespecialiseerde website en lanceren een uitgebreide marketingcampagne. Wij voorzien de persoonlijke matchmaking met onze kopers uit onze databank en selecteren hieruit kwalitatieve kandidaten voor een bezoek aan uw eigendom.

Gerichte prospectie voor een snellere verkoop

Samen bepalen we de communicatiestrategie. Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector beschikken we over een waardevol netwerk van potentiële kopers voor uw Exclusief eigendom. In alle discretie brengen we u met hen samen.

Uw luxevastgoed verkocht tegen de beste voorwaarden

Dankzij Heylen Exclusief haalt u het maximum uit de verkoop van uw eigendom. Een akkoord bekrachtigen we in een waterdichte verkoopbelofte en uw verkoopovereenkomst ligt binnen de twee dagen bij ons klaar.

Begeleide bezoeken

U krijgt een persoonlijk contactpersoon binnen Heylen Vastgoed toegewezen die elke koper mee op een reis neemt door uw villa, herenhuis of landgoed en overtuigt hen waarom deze aankoop een unieke kans is.

Onze medewerkers kennen uw dossier en eigendomop hun duimpje. Ze beantwoorden prompt elke technische en juridische vraag van de bezoeker en brengen de koper zo stap voor stap dichter bij het akkoord.

Correcte afhandeling van verkoop

U kan op ons advies rekenen bij de onderhandelingen. Aanvaardt u de prijs? Dan smeden we het ijzer als het heet is. Onze juristen maken binnen de twee dagen de verkoopovereenkomst op voor uw notaris. Zo bezegelen wij met alle partijen spoedig een akkoord. Tot slot blijven wij tot na de ondertekening van de notariële akte betrokken zodanig wij een naadloze overdacht van het eigendom kunnen garanderen.

Ontdek de zekerheden

Wat zeggen onze klanten

Als specialist in exclusieve eigendommen halen we voor u het maximum uit de verkoop. En we zijn uw rechterhand in het hele proces: van de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van de verkoopakte.

Willem
Zeer vlotte samenwerking met Glenn. Een aangename verkoopservaring en zeer professioneel.
Wouter
Het was een fantastisch moment om de sleutels in handen te krijgen en in onze toekomstige woonst rond te wandelen. Nogmaals dank voor de hulp bij de aankoop/verkoop.
Marilyn
Het huis is verkocht, ik wou even wachten tot alles definitief was om jou te bedanken. Dikke merci om ons verder te helpen, ook al had je er zelf geen baat bij.

Makelaars aan het woord

Dit zijn onze experts die voor u aan de slag gaan met de zoektocht voor de aan- of verkoop van uw eigendom.
Maak kennis met de makelaars van Heylen Exclusief


Patrick Eyckmans

Als vastgoedmakelaar ontwikkel je een relatie tot vertrouwenspersoon. Een uitgebreide marktkennis, persoonlijk contact, professionaliteit en een onvermoeibare inzet zijn de sleutels tot succes.

Koen Heysselaer

Een persoonlijke en professionele aanpak en een uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn sleutels van een succesverhaal.
Altijd een kantoor in de buurt

Antwerpen

Italiëlei 207A,
2000 Antwerpen

Meer informatie

Antwerpen 't Zand

Sint Jansvliet 5,
2000 Antwerpen

Meer informatie

Brasschaat

Bredabaan 260,
2930 Brasschaat

Meer informatie

Deurne

Bisschoppenhoflaan 284,
2100 Deurne

Meer informatie

Ekeren

Kloosterstraat 89-93,
2180 Ekeren

Meer informatie

Geel

Markt 20,
2440 Geel

Meer informatie

Heist-op-den-Berg

Theofiel De Biestraat 11,
2220 Heist-op-den-Berg

Meer informatie

Herentals

Grote Markt 8-10,
2200 Herentals

Meer informatie

Kalmthout

Heidestatiestraat 22,
2920 Kalmthout

Meer informatie

Lier

Antwerpsesteenweg 359,
2500 Lier

Meer informatie

Lommel

Kerkstraat 3,
2920 Lommel

Meer informatie

Malle

Lierselei 13 bus 1,
2390 Malle

Meer informatie

Mechelen

Korenmarkt 55,
2800 Mechelen

Meer informatie

Mortsel

Antwerpsestraat 34,
2640 Mortsel

Meer informatie

Turnhout

Kempenlaan 32,
2300 Turnhout

Meer informatie

Waasland

Prinses Josephine Charlottelaan 72,
9100 Sint-Niklaas

Meer informatie