Onze Zekerheden

1 | Met de knowhow van Heylen Vastgoed

Heylen Exclusief zit onder de vleugels van Heylen Vastgoed. Daarmee slaat u een dubbelslag. U profiteert van het netwerk, de marktkennis en het sterke merk. U krijgt juridische en commerciële expertise van meer dan 250 Heylen Vastgoed-medewerkers in 22 kantoren, verspreid over de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. waarvan per kantoor enkele seniorprofielen ter beschikking staan voor Heylen Exclusief. Zo krijgt u als verkoper toegang tot een exclusief netwerk aan financieel draagkrachtige kopers die begeleidt worden door een kwalitatieve medewerker van Heylen Exclusief. Wij onderscheiden ons door professionaliteit, gedrevenheid, discretie en marktkennis. 

 

 

2 | In vertrouwen

Elk eigendom draagt honderden mooie herinneringen. Een verkoop betekent het afsluiten van een vorig hoofdstuk. Dat weten we bij Heylen Exclusief als geen ander. Daarom krijgt u een heel persoonlijke en warme begeleiding. We gaan ‘the extra mile’ voor u. Zo bent u er zeker van dat uw exclusief eigendom in goede handen is. Vertel ons uw bijzonder verhaal, wij zorgen voor de rest. Onze medewerkers ontzorgen u namelijk volledig van het verdere vervolg van het verkoopproces.  

3 | Staat uw eigendom binnenkort op onze website?

Erkend BIV-vastgoedmakelaar Heylen Exclusief biedt u het nodige comfort door de verkoop en verhuur van uw exclusief eigendom te begeleiden. Wij trachten onze publicatie op een discrete manier toch voldoende visibiliteit te geven, op www.heylenexclusief.be vindt u ons aanbod van buitengewoon en uitzonderlijk vastgoed. Staat uw eigendom daar binnenkort bij? 

4 | Wij geven u de redenen waarom!

U krijgt een waardebepaling conform de marktprijzen, juridisch advies en administratieve ondersteuning. Via ons netwerk bereiken we kopers die op zoek zijn naar een uniek pand zoals dat van u. Zo vindt uw eigendom binnen een redelijke termijn en tegen de beste voorwaarden een nieuwe eigenaar. 

Met 22 kantoren, in Antwerpen, Brasschaat - ons flagshipkantoor voor Heylen Exclusief - Deurne, Ekeren, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Lier, Malle, Mechelen, Mortsel, Turnhout, Sint-Niklaas, Lommel, Buggenhout, Hasselt ,Dendermonde, Zoersel en Wuustwezel staan we voor u klaar.

5 | Weet wat uw woning waard is

Uw villa, herenhuis of landgoed is anders dan de andere. Bijzonder kostbaar en gewild door de locatie, de architect of de oppervlakte. Maar kent u de exacte waarde? Die berekenen we gratis voor u. Want een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling van uw pand, marktconform en realistisch.

 U krijgt een uitgebreid expertiserapport met alle troeven van uw pand. En advies om met minimale ingrepen extra waarde uit uw eigendom te halen.

Dit expertiserapport is vrijblijvend. Uiteindelijk beslist u met welke vraagprijs we naar de vastgoedmarkt gaan. Daarna stippelen we samen een gepersonaliseerd verkooptraject uit.

6 | Attesten en vergunningen: regelen wij voor u

Bij de verkoop van uw  eigendom moet u aan duizend dingen denken. Maar niet wanneer u met Heylen Exclusief werkt. Want wij nemen u alle administratie uit handen. Comfort staat centraal, zo wint u tijd voor andere zaken. Een bodemattest, energieprestatiecertificaat, eigendomstitel,  watertoets, kadastraal plan en elektriciteitskeuring zijn enkele van de zovele attesten die wij voor u voorzien.

7 | Waterdicht vastgoeddossier

De wetgeving legt steeds meer verplichtingen op. Daarover hoeft u zich het hoofd niet te breken. Want u krijgt van Heylen Exclusief een kant-en-klaar dossier met alle vereiste documenten, in samenwerking met uw notaris.

8 | Eigen juridische dienst

Bij Heylen Exclusief bouwt u op een uitgebreid team van maar liefst 8 juridische experts. In een recordtempo stellen ze uw dossier samen volgens de wettelijke voorschriften en krijgt u heldere antwoorden op ingewikkelde vragen. Verwacht een no-nonsensebegeleiding: transparant, volledig en deskundig

9 | Vastgoedmarketing: gericht en discreet

Om uw bijzonder eigendom te verkopen telt het beste netwerk, niet het grootste bereik. Daarom benaderen we gericht potentiële kopers in binnen- en buitenland. We laten hen proeven van hun leven in hun nieuwe woning, zodat ze als een blok vallen voor de charmes van uw villa, herenhuis of landgoed.

10 | Exclusiviteit in de verf

Hoe laten we kopers watertanden? We maken van uw exclusief eigendom een sterk merk. Wat denkt u van een rondleiding, een uitgebreide en professionele fotoreportage en een dronevideo? Alles is mogelijk. We publiceren uw eigendom op onze gespecialiseerde website en lanceren een uitgebreide marketingcampagne. Wij voorzien de persoonlijke matchmaking met onze kopers uit onze databank en selecteren hieruit kwalitatieve kandidaten voor een bezoek aan uw eigendom. 

11 | Gerichte prospectie voor een snellere verkoop

Samen bepalen we de communicatiestrategie. Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector beschikken we over een waardevol netwerk van potentiële kopers voor uw exclusief eigendom. In alle discretie brengen we u met hen samen.

12 | Uw luxevastgoed verkocht tegen de beste voorwaarden

Dankzij Heylen Exclusief haalt u het maximum uit de verkoop van uw eigendom. Een akkoord bekrachtigen we in een waterdichte verkoopbelofte en uw verkoopovereenkomst ligt binnen de twee dagen bij ons klaar.

13 | Begeleide bezoeken

U krijgt een persoonlijk contactpersoon binnen Heylen Vastgoed toegewezen die elke koper mee op een reis neemt door uw villa, herenhuis of landgoed en overtuigt hen waarom deze aankoop een unieke kans is.

 Onze medewerkers kennen uw dossier en  eigendomop hun duimpje. Ze beantwoorden prompt elke technische en juridische vraag van de bezoeker en brengen de koper zo stap voor stap dichter bij het akkoord.

14 | Correcte afhandeling van verkoop

U kan op ons advies rekenen bij de onderhandelingen. Aanvaardt u de prijs? Dan smeden we het ijzer als het heet is. Onze juristen maken binnen de twee dagen de verkoopovereenkomst op voor uw notaris. Zo bezegelen wij met alle partijen spoedig een akkoord. Tot slot blijven wij tot na de ondertekening van de notariële akte betrokken zodanig wij een naadloze overdacht van het eigendom kunnen garanderen.