Wat maakt deze woning uniek?

Deze prachtige villa is gelegen te Keunenlaan 50 in Hamont-Achel, deze woning biedt het beste van beide werelden: de nabijheid van het stadscentrum van Hamont en de grens met Nederland, gecombineerd met een weelderige tuin en luxe afwerking.

Het perceel zonder aanpalende bouwgrond beslaat maar liefst 17are, wat een zee aan ruimte en mogelijkheden biedt. Bij het bouwen van deze woning is veel aandacht besteed aan hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en luxe.

We betreden de woning in een royale inkomhal dewelke is voorzien van een vestiaire en een gastentoilet. Het architectonische ontwerp zorgt voor een gevoel van ruimte, licht en openheid. De leefruimte en eetkamer zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en vormen tezamen een imposante ruimte van maar liefst 63m2. Dankzij de aanwezigheid van grote raampartijen genieten we van een overvloed aan natuurlijk licht. De grootste eye-catcher in deze ruimte betreft de gashaard, deze voegt een extra vleugje sfeer en gezelligheid toe aan de ruimte.

De serre met panoramisch uitzicht op de weelderige tuin is een geweldige aanvulling op het huis. Deze ruimte is een extra troef als je op zoek bent naar rust en luxe. Deze villa beschikt tevens ook over een ruime en lichte bureauruimte die uitnodigt tot productiviteit. De royale afmetingen en de grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving.

De bureauruimte is ontworpen met aandacht voor rust en concentratie. Hier kun je in alle rust telewerken, studeren of je creatieve projecten tot leven brengen. Verder hebben we op het gelijkvloers een luxueuze gesloten keuken, deze is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over een natuurstenen werkblad, een fornuis, een koelkast, een combi-oven en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot het aangrenzende terras, dat is voorzien van een zonneluifel.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers met inbouwkasten. De master bedroom heeft een dressing en grenst aan de luxueus ingerichte badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en een infraroodcabine. Ideaal om te ontspannen in je eigen woning.Via een vaste trap komen we terecht op de zolderverdieping, die veel potentieel biedt. Hier kunnen extra kamers worden gecreëerd, of je kunt de ruimte gebruiken voor recreatieve doeleinden.

Het huis wordt omringd met een prachtig aangelegde tuin dewelke is voorzien met een sproei- en druppelinstallatie. Het perceel is volledig omheind en heeft een automatische poort. Naastgelegen bouwperceel van ongeveer 12are kan worden bij aangekocht, dewelke geschikt is voor een open bebouwing. De prijs geadverteerd is enkel van toepassing op het perceel zonder naastgelegen bouwkavel, extra informatie omtrent prijszetting en oppervlaktes kan u verkrijgen op aanvraag.

Verder beschikt de woning nog over een dubbele garage met vaste trap naar een zolderruimte, ideaal voor al uw opslagbehoeften.


  

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €850.000
Oppervlakte 435m2
Perceel oppervlakte 1708m2
Energie 203 kWh/m2
Energie Label C
Overige kenmerken
Zolder Ja
Aantal toiletten 3
Type bebouwing Open
Staat Uitstekend
Vrij Bij akte
Beglazing Dubbel glas - HR+
Raam frame ALU - Thermisch
Energiescore 203
Elektrische keuring Ja, conform AREI
Bouwjaar 2000
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
Hamont-Achel

Keunenlaan 50

€850.000

Toevoegen als favoriet

wonen 435m2

perceel 1708m2

slaapkamers 4
Plan bezichtiging

  • 435m2 wonen

  • 1708m2 perceel

  • 4 slaapkamers

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

0800 29 223

Toon op kaart

Keunenlaan 50

Hamont-Achel

Routebeschrijving

Weten wat uw woning waard is?

Wanneer u uw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van uw huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van uw huis
  • Uw eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om uw woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Ziet u zichzelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Uw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?