Wat maakt deze woning uniek?

Unieke villa met zwembad op een toplocatie in Zandhoven

In de veerstraat in Viersel, deelgemeente van Zandhoven, vinden we deze unieke landelijke villa. Deze aparte villa, volledig nieuw opgetrokken in 1999, straalt charme en authenticiteit uit. Met het Viersels Gebroekt op een boogscheut van de woning geniet het pand bovendien ook nog van een prachtig groene omgeving. Met de Netedijk en het jaagpad van het Albertkanaal in de nabijheid is deze locatie de ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met diverse invalswegen, de E313 en de E34 in de nabijheid geniet Zandhoven van een goede bereikbaarheid.

We betreden de woning via een ruime inkomhal met gastentoilet en ingemaakte kasten. Deze geeft toegang tot de leefruimte waar de natuurlijke materialen eigen aan deze stijl dadelijk in het oog springen. De mooie afwerking met landelijke materialen zoals de houten balken, volhouten vloer en de grote open haard geven onmiddellijk een warm en aangenaam gevoel. Dit in combinatie met de hoge plafonds, de lichte kleuren en de vele raampartijen maken van deze ruimte een aangename en lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de tot in de puntjes afgewerkte keuken. Deze werd vernieuwd in 2016, het is een uitstekende combinatie van alle modern comfort met een gezellige landelijke stijl. Zo werd ze bijvoorbeeld voorzien van een Quooker, een steamer, combi-oven, inductie vuur,... Ook is er voldoende kastruimte en een gezellige toog voorzien. Aansluitend aan de keuken is er ruim overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is met uitzicht op het zwembad. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een grote slaapkamer met aansluitend een dressing en badkamer met ligbad, douche en toilet. Ten slotte is er nog een ruime garage en praktische wasberging.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers allen voorzien van ingemaakte kasten. De master bedroom betreden we via een recent gerenoveerde inloopdressing. Ook de badkamer op deze verdieping werd recent gerenoveerd en is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. De grote zolderkamer kan hier perfect dienst doen als slaapkamer, ruime kantoorruimte of hobbykamer.

In de volledig omheinde tuin met verwarmd zwembad kan men genieten van de mooie groene omgeving en privacy. Hier werd in 2008 nog een bijgebouw geplaatst dat momenteel dienst doet als zorgwoning. Dit is uiteraard ook een mooie gelegenheid voor vrienden te slapen te leggen die mee genoten hebben van een leuke zomeravond in de tuin of te verhuren als gastenverblijf voor mensen die komen genieten van deze unieke omgeving. Het bijgebouw geniet ook van alle comfort met een volledig uitgeruste keuken een badkamer en een slaapkamer. Aansluitend is hier ook een garage voorzien. Achterliggend is er nog een groot stuk tuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen terwijl de ouders genieten van de rust aan het zwembad. In dit tuingedeelte zijn zonnepanelen geplaatst die de energiefactuur beperkt houden.

Wij ontvangen u graag in deze gezellige, warme en energiezuinige woning (EPC 91kWh/m²jaar) in Zandhoven om samen de charme op te snuiven en de mogelijkheden te bekijken.






 

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €945.000
Oppervlakte 407m2
Perceel oppervlakte 4141m2
Energie 91 kWh/m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Kelder Ja
Aantal toiletten 3
Breedte grond 41.23 m
Diepte 120 m
Type bebouwing Open
Staat Uitstekend
Keuken Hypergeïnstalleerd
Niet geïndexeerd 1934
Parkeerplaatsen 1
Vrij Compromis
Verwarming Individueel / CV op gas
Beglazing Dubbel glas
Raam frame Hout
Energiescore 91
Elektrische keuring Ja, niet conform AREI
Bouwjaar 1998
Slaapkamers 5
Badkamers 3
Asbest Geen asbest gevonden
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
Viersel

Veerstraat 187

€945.000

In optie
Toevoegen als favoriet

wonen 407m2

perceel 4141m2

slaapkamers 5
Plan bezichtiging

  • 407m2 wonen

  • 4141m2 perceel

  • 5 slaapkamers

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

0800 29 223

Toon op kaart

Veerstraat 187

Viersel

Routebeschrijving

Weten wat uw woning waard is?

Wanneer u uw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van uw huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van uw huis
  • Uw eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om uw woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Ziet u zichzelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Uw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?