Wat maakt deze woning uniek?

Riante, energiezuinige villa met zwembad op 37a81ca
Deze energiezuinige villa werd in 2022 volledig gerenoveerd, voldoet aan de huidige normen, is voorzien van alternatieve energie en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen. De woning ligt op een prachtig perceel van 3.781m², voorzien van een volledig afgewerkte tuin met ingebouwd zwembad en met achterliggend natuurgebied.
De villa is uiterst rustig gelegen in de residentiële Parklaan te Grobbendonk. U geniet hier van alle rust, stilte en privacy, doch zijn de verbindingswegen en de E313 zeer vlot te bereiken.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, polyvalente ruimte, keuken, veranda, 3x slaapkamers + mog., 2x dressings, 2x badkamers, 4x toilet, bureau, wasplaats, kelder, wijnkelder, zolder, balkon, terras, tuin, ingebouwd zwembad, garage.
Beschrijving: Er werd doorheen de woning gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen zoals mortex, Stucco glansstuc, maatwerkmeubelen, marmer, smeedwerk, ... U betreedt de woning via de imposante inkomhal en loopt door naar de leefruimte. De indeling zorgt voor een zeer aangenaam en rijkelijk gevoel. De leefruimte is overgoten van lichtinval door de grote raampartijen en hoge plafonds. Verder komt u toe in de polyvalente ruimte met bar die kan dienstdoen als tweede leefruimte, hobbyruimte, ruimte voor vrij beroep, ... De keuken is voorzien van alle comfort en hyper-geïnstalleerd met 2x kookplaat, 2x dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, microgolf, 2x ijskast, 2x diepvries. Langs de keuken vindt u de eetkamer die het buiten gevoel naar binnen brengt. De gelijkvloers verdieping omvat tevens een ruime bureauruimte, een wasplaats, gastentoilet en de masterbedroom met dressing en ensuite badkamer. De badkamer is voorzien van dubbele spoelbak, inloopdouche, toilet en losstaand bad.
Via de trap met smeedijzeren leuning komt u tot de bovenverdieping. Hier vindt u allereerst een gastentoilet en de stockagezolder. Boven bevinden zich tevens de 2 overige slaapkamers, waarvan één omwille van zijn grootte in twee gesplitst kan worden. Beide geven toegang naar het balkon. Tot slot vindt u een tweede badkamer en dressing terug. De kelder herbergt enerzijds de technische apparatuur (2 warmtepompen, zonneboiler, stookolietank) en anderzijds de luxueuze wijnkelder. De rest van de woning is voorzien van kruipruimte.
Om dit geheel compleet te maken vindt u buiten een nieuw aangelegd en verwarmd zwembad (via warmtepomp en automatische regeling van producten) met solar roldeck, jacuzzi, buitenkeuken,fire pit corner en een bijgebouw dat dienstdoet als dubbele garage en wellness.
Kort om, ideaal voor wie opzoek is een impostante, instapklare, energiezuinige villa, kangoeroe - of zorgwoning, ruimte voor vrij beroep, co-housing, ... op TOPlocatie!

Extra: - EPC: 100 kWh/m²- Vloerverwarming: 2 warmtepompen (lucht-water en lucht-lucht)- Mogelijkheid tot omschakeling vloerverwarming op stookolie - EK conform - Asbestveilig

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €1.475.000
Oppervlakte 559m2
Perceel oppervlakte 3781m2
Energie 100 kWh/m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Kelder Ja
Zolder Ja
Aantal toiletten 4
Parkings buiten 4
Breedte grond 50 m
Type bebouwing Open
Staat Uitstekend
Renovatie 2022
Keuken Hypergeïnstalleerd
Vrij Bij akte
Verwarming Individueel / Vloerverwarming
Beglazing Dubbel glas
Raam frame Hout
Energiescore 100
Elektrische keuring Ja, conform AREI
Bouwjaar 1995
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Asbest Geen asbest gevonden
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse B
G-score: Klasse B
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
Grobbendonk

Parklaan 11

€1.475.000

Nieuw
Toevoegen als favoriet

wonen 559m2

perceel 3781m2

slaapkamers 3
Plan bezichtiging

  • 559m2 wonen

  • 3781m2 perceel

  • 3 slaapkamers

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

Interesse? Uw Heylen vastgoed makelaar staat voor u klaar

Heylen Exclusief

0800 29 223

Toon op kaart

Parklaan 11

Grobbendonk

Routebeschrijving

Weten wat uw woning waard is?

Wanneer u uw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van uw huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van uw huis
  • Uw eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om uw woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Ziet u zichzelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Uw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?